Butik Design Rooms - Szobák

A Butik Design Rooms 6 egyedi és elegáns kialakítású szobával várja vendégeit. A 6 szoba a Tisza-tó világát 6 jellemző elemen – Tűz, Víz, Jég, Tölgy, Madár, Csónak – keresztül mutatja be, és adja vissza e különleges tájegység meghitt hangulatát, hogy vendégeink a szobában is közvetlen a Tisza-tó partján érezhessék magukat.

Minden szobához egyénileg állítható klímaberendezés, élményzuhany, LCD APPLE TV, ingyenes internetcsatlakozás (a szobában és a medencénél egyaránt), minibár, szobaszéf, bőröndtartó, hajszárító, fürdőköpeny, papucs, egyedileg gyártott design bútorok, higiéniai és kozmetikai ápoló készlet tartozik.

Tűz szoba - Több mint lángoló szenvedély!

Szívesen felforrósítaná a hangulatot? Akkor ezt a szobát Önnek találtuk ki!

A Tűz szoba vörösbe hajló színvilága a Tisza-tó parti tábortűz hangulatát idézi elénk. Az egyedi kialakítású szobában a meleg színek dominálnak. A mindenkori forró hangulatot egy különleges kialakítású kandalló biztosítja a vendégek számára.

IMG_3720

A koránkelők az emeleti szobánk saját, keleti tájolású teraszáról egy forró kávé társaságában gyönyörködhetnek a napfelkeltében. Majd egy hosszú, élményekkel teli nap után az élményzuhany biztosít különleges felfrissülést.

Víz szoba - Több mint hullámzás!

Lebegjen Ön előtt a frissítő, harmonikus pihenés ideája.

A Víz szoba tágasságát a kék szín és a buborékokra emlékeztető, egyedi világítótestek biztosítják. A szoba és annak berendezése a könnyű lebegés érzését keltik. Az üdítő vízre utaló elemekkel garantáltan élmény lesz feltöltődni a másnapi vizisport programok előtt.

IMG_3725

Lépjen be Ön is tágas, fényes szobánkba, ahol minden a nagy kékségről szól! Az emeleti szoba nagy üvegfelülettel rendelkező, déli fekvésű, világos, napos, medencére néző csendes szoba.

Jég szoba - Több mint hűsölés!

Hűvös, mégis barátságos hangulatú szobánkat azon vendégeinknek ajánljuk, akik nem csak a légkondicionáló berendezéstől várják a hűvös hangulatot!

A Jég szoba a „jégbe fagyott” nádassal és az éjjeliszekrénynek használt szánkóval, elegáns, letisztult, hűvösen egyszerű és mégis ötletes berendezésével a Tisza-tó parti téli hangulatát adja vissza. A helyiséget a hideg színek uralják, amelyek, kifinomulttá, játékossá és pimasszá is varázsolják a teret. Ha Ön szereti a letisztult formákat, az egyszerű, de ötletes megoldásokat és a zen hangulatot, akkor a Jég szoba tökéletes választás!

IMG_3717

A fehér számtalan árnyalatában megálmodott egyedi berendezési tárgyakkal berendezett szobánk hűs, északi hangulatot idéz, még a legforróbb napokon is! Vendégeink a nádassal körülvett élményzuhanyban frissülhetnek fel. Az emeleti szobánk tágas, a Tisza-tó irányába néző teraszán egy forró nyári nap után jól esik egy jéghideg, hűsítő koktél vagy akár egy romantikus pezsgős vacsora a Tisza-tavi naplementében.

Tölgy szoba - Több mint természet!

Ezt a szobánkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön valóban a természet lágy ölén hajthassa álomra a fejét.

IMG_3721

A Tölgy szoba nevéhez híven fából készült bútoraival és berendezési tárgyaival, parkettázott mennyezetével hat nyugtatóan. A barna szín a földet és a stabilitást jelképezi, mely a falak színével együtt biztosítják az egyedi, természetazonos hangulatot. Vendégeink mindennél közelebb érezhetik magukat a természethez, így a pihenés garantált.

Az emeleti szobánk tágas, panorámás teraszán egy forró nyári nap után jól esik egy jéghideg, hűsítő koktél vagy akár egy romantikus pezsgős vacsora a Tisza-tavi naplementében.

Madár szoba - Több mint szárnyalás!

A Madár névre keresztelt szobánkban a környék méltán híres madárvilágát hozzuk el Önnek!

A Hortobágyi Nemzeti Park Tisza-tavi Madárrezervátuma ihlette a földszinten elhelyezkedő Madár szoba kialakítását. A környék avifaunájának hangulatát életre keltő szobában megpihenőknek még az alvás ideje alatt sem kell elszakadniuk a természettől.

IMG_3719

A zöld a megújulás, újjászületés és a természet színe. A zöld árnyalatait használva a falakon, a szoba a békesség, a nyugalom, a pihenés és az elmélkedés szentélyévé válik, így segítve elő a felfrissülést, megújulást, növekedést és még a gyógyulást is. Az akadálymentesített szoba a társalkodóból nyílik, a finom reggeli csupán néhány lépés.

A földszinten, az étkező mellett elhelyezkedő ugyan kicsit zajosabb, de terasszal rendelkező, valamint tágas Madár szobánkat korábban ébredő vendégeinkek ajánljuk.

A madár szobához az egész tartózkodás alatt ingyenes kerékpárhasználatot biztosítunk!

Csónak szoba - Több mint csónakázás!

Ezen szobánkat a Tisza-tavi csónakázás szerelmeseinek ajánljuk.

A különleges belősépítészeti megoldásokkal kialakított szoba egyedi stílusú berendezési tárgyai, az evezőlapátok, a hajólámpatestek, fa berakások, egy régi tiszai ladikba épített jakuzzis kád mind azt a célt szolgálják, hogy Ön úgy érezze magát, mintha egy kényelmes csónakban, a Tisza-tavon ringatózna, így tárva fel Ön előtt a pihenés új, utánozhatatlan élményét.

IMG_3718

A földszinten elhelyezkedő szobánk a társalkodóból nyílik, nagy üvegfelülettel rendelkezik, ezáltal világos, napos. A jakuzzis kád mellett élményzuhany is gondoskodik vendégeink kényeztetéséről.