Rendezvények - Butik Design Rooms

Számunkra az Ön rendezvényének sikere nagy felelősséget jelent. A Butik Design Rooms éaz ideális helyszín, legyen szó családi, céges vagy sport eseményről. Esemény, élmény, érték.

Családi rendezvények

Magyarországon egyedülálló módon, különleges környezetet garantálunk rendezvényének, legyen szó leány vagy legénybúcsúról, születésnapról vagy évfordulóról.

Céges rendezvények

Csapatépítés, vezetőségi kirándulás, incentive utazás alkalmával a Butik Design Rooms egyaránt kitűnő választás.

A csapatépítő élmények és közös kirándulások célja, hogy a cégen belüli részlegek jobban megismerjék egymást, ezáltal hatékonyabb legyen az együttműködés és a kommunkiáció.

A csapatépítő outdoor, illetve indoor programok során ez az elérendő cél elsődleges fontosságú, az élmény prgramok esetében pedig fő cél, hogy a résztvevők felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak, miközben játékos csapatépítő feladatok elvégzésével javul a munkahelyi légkör, szorosabbá válik az együttműködés.

PR rendezvények, fotózások, forgatások

Stílus, design, és trend, három szó, amit hallani szeretnénk, amikor egy rendezvény helyszíne szóba kerül. A Butik Design Rooms különleges hangulatával, egyedi belsőépítészeti megoldásaival, teljes körű szolgáltatásaival méltó, exkluzív helyszíne lehet PR rendezvényeknek, fotózásoknak, forgatásoknak egyaránt.

Kérje személyreszabott ajánlatunkat!